Портала за малки обяви
Търсене:
ОБЯВИ НОЩУВКИ ПУБЛИКУВАЙ ОБЯВА ПОМОЩ
Burkan.info » Работа » Работа в чужбина » ИЗМАМА- АНГЛИЯ»

ИЗМАМА- АНГЛИЯ

Прегледано 1307 пъти от 13 Август 2016. №: 2222865

Четох публикувана информация в интернет,колко голям е интереса на българина за работа в Англия.Трудови борси в София,Варна,Бургас,Пловдив поради големият наплив са горди,че работят без почивен ден.Колко жялко за нас.Явно сме забравили в Господари на ефираза М-98от София която споредпотърпевшивземаше по 148 лв.за превод и легализация на документи.Сигурен съм че от там са заминали но знаещи език.Сега за Англия по всяка вероятност става въпрос за същото,но схемата явно е по друга.С провеждане на интервю,сигурно има такса от 20 лв.,а е и отбелязано,че всеки ден за всеки офис за конкретният град има такива поне 20 човека.Борсите не само ще работят без почивен ден,но и ако имат сили ще работят денонощно.По скромни изчисления върху 30 дни по 20 човека по 20 лв./щипване/става въпрос за скромните 12000 лв.месечно приход в случай,че никой не е одобрен за тръгване.Сериозна сума.Официално е отбелязано,че неодобрените кандидати нямат претенции и доброволно ще изчакват,докато се получат нещата и при тях,за да заминат в бленуванатаАнглия,при нечовешки условия на труд,нерегламентирано работно време /бели роби/.В същото време фермерите от Англия официално заявяват в ефир по телевизията,че без българи и румънци няма да има селско стопанство при тях.Интересно защо,щом има такъв гладза евтина работна ръка,защо нашите кадри минават на измислени интервюта,че е и отбелязано в статията било важно какво им е семейното положение... С една дума,нямам думи.Всеки един от нас да си направи ясна равносметка.Тук не сме останали само балами.Факта,че обедняваме не значи,че опростяваме.





Подобни обяви

Немска фирма набира хигиенистки
Немска фирма набира хигиенист/ки за обществени тоалетни на големи търговски центрове и молове.
...
Работа в Чехия
Предлагаме работа в Чешка република, производство на климатици. Работата се състои от сглобяване на ...
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ/ВЕЛИКОБРИТАНИЯ/ ВСИЧКО Е ИЗМАМА ТЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ЕВРОСЪЮЗА
Всички обяви за тази страна са измама.Не давайте никакви пари на тези измамници в България.Нашата ст...
Камериерка - Германия
За Германия се търси Камериерка! Осигуровките ще ви бъдат поети! Квартира и Храна ще ви бъдат поети/...
Германия - Кухня / Камериерки / Сервитьори
Моля хора със Интерес във сферата на Туризма / Хотелиерството и Ресторантьорството могат да се запиш...

Публикувайте коментар към обявата


Коментари

sani13 Септември 2016
Taq kuchka pak li prodaljava?Ami kato nqma zakoni taka shteb e .Uj e podsadima samo deto ni privikvat za pokazaniq oshte nqma nishto i pak prodaljava.Darjava bez zakoni......
АНГЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА22 Август 2016
НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ОБЯВИ ЗА АНГЛИЯ И ИНТЕРВЮТА.СПОМНЕТЕ СИ ЗА СЛУЧАЯТ КОГАТО ДРУГ ИЗМАМНИК ВЗЕМАШЕ ПО 1200 ЛВ.И НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ЗАМИНА.СЕГА СЦЕНАРИЯТ Е СЪЩИЯТ НО СЕ ЩИПВАТ ПО МАЛКО ПАРИ ЗА ДА НЕ БОЛИ. ПАЗЕТЕ СЕ.
АНГЛИЯ ИЗМАМНИ ОБЯВИ И ИНТЕРВЮТА18 Август 2016
Кирова тук няма нищо общо Чехия.Погледни какво пише Чакащият за работа.Измамници за Англия не намествайте Чехия и най различни имена,а се вижте вие как мамите хората.Ако не сте съгласни с написаното то се защитете,а не с Чехия.Работа в Чехия има.А ти кога си била там,че пишеш? Май вече няма балами да ви дават пари за измислените ви интервюта.
Ivelina Kirova18 Август 2016
когато видя обява за чехия единственото което ми минава през ум е Иван Иванов , Емил , Морския и 150 евро комисионна !!!! Не се хващайте на обяви за чехия казват ви няма такса в България но преди да те зарежат на Флоренц са ти взели 150 евро !!! После спиш по Автогарите в чехия няма работа за чехите не за БЪлгарите прочетете колко измамени има от Събина и Иван !!!
Чакащ за работа17 Август 2016
Четох много обяви за работа в чужбина но всички казваха,че когато съм настанен на работа трябва да заплатя такса за услугата.В обявите за Англия не искаха нищо освен една автобиография и снимка.Паричните ми възможности са много малки.Когато кандидатствах казах,че не знам английски.Отговора беше,че няма проблем.Извикаха ме на интервю и поради причината че не знам англйски ми поискаха пари за преводач.Платих си услугата.След интервюто ми беше казано че англиският работодател много ме е харесал и имам големи шансове да работя в Англия.Англичанинът много не ми прилачаше на такъв,но се съгласих. Вече три месеца чакам и никой не ме е повикал да работя.Не е въпроса за парите които ми поискаха за преводача,а това че ми убиха всякакви надежди за работа в Англия.Всички казват когато не ти искат предварително пари че всичко е точно и няма измама.Но май се задоволяват с малкото пари за преводачи.Много жалко но за мен вече всичко за Англия е измама.За фирмте малко пари но редовни приходи. Това е истината.
АНГЛИЯ 17 Август 2016
Може да е по добре в Англия но чрез такива измамници като вас никой никъде не заминава,а си остава с интевюто.
Англия 217 Август 2016
По добре в Англия от колкото в роб в Чехия за 600 евро на месец , Измамниците от Чехия пишат че не искат пари а на Флоренц те удрят 150 евро и те изоставят там не се лъжете в чехия няма работа за чехите не за нас !!
АНГЛИЯ 17 Август 2016
Измамниците за Англия са безсилни,не могат да докажат,че написаното не е истина.Пак си чешат езиците с Иван. Българи не вярвайте на тези интервюта и не им давайте никакви пари за интервю.Скубят ви тарикатски с малко пари та да не ви боли.
Миро-217 Август 2016
Като гледаме колко обяви си нащракал из интернет за чехия с заплати по 2000 евро в заводи на шкода , как без чешки ще правиш автомобили ? Все едно да правиш асансьори без Английски .. Иване Иванеее няма да се спреш сумати народ измами и не си седна на гъза пращай по един по двама ако ти паднат вади 400 500 лв и си гледай събина стига пиши празни работи за измамници - Измамнико
Миро15 Август 2016
В написаното май има доста истина.Чета в сайта на zor.bg една обява на Мира Влахова с тел-0876592727 Интервюта за асансьорни техници за Англия.Няма обаче отбелязано дали е нужен език.Доста интересно,как този техник ще работи без език. Та това е нагла измама.